Forever Royal Jelly - matični mleč 60 tableta

Šifra: 1427028

 

4.990,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Forever Living Products
Zemlja porekla: Sjedinjene Američke Države
Pakovanje: 60 kom

• sastojci:
Sorbitol, fruktoza, limunska kiselina, prirodna aroma narandže, stearinska kiselina, magnezijum stearat, silicijum-dioksid.


• svojstva:
Matični mleč je mlečno izlučenje dobijeno iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja "super hrana" posebno je pomešana s enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli predodređenoj da postane matica. To je ekskluzivna hrana matice tokom njenog plodnog života, i omogućuje joj da izleže do 3000 jajašaca dnevno tokom njenog šestogodišnjeg životnog veka.
Pčele radilice koje jedu običan med, žive samo 4-6 nedelja. Royal Jelly utiče na poboljšanje imuniteta, povećava energiju i blagotvorno deluje na kožu i kosu.
Naš matični mleč sakuplja se u suvim, izolovanim, visokim pustinjskim predelima gde netaknuta priroda pruža idealno okruženje za naše pčelinje košnice.

• način primene:
Uzmite po jednu tabletu dva puta dnevno.
Ovaj proizvod nije lek i ne služi za dijagnostikovanje i/ili lečenje bolesti.

Podaci o suplementu: doza 1 tableta
Količina po tableti: matični mleč, u prahu 250 mg*
*Dnevne vrednosti nisu utvrđene

pakovanje od 60 tableta
zemlja porekla: S.A.D.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.