Imoplex 30 kapsula

Šifra: 1410002

 

1.090,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Ranđelović
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kom

Potpuno prirodan preparat za jačanje imuniteta i vitalnosti.


•sastav:
Ječam, soja, izvorska voda, morska so, lekovito bilje, šitake pečurke, kombu alge (Laminaria digitata) iz biološke kontrolisane proizvodnje.

•svojstva:
Imoplex oslobađa telo otrovnih materija radioaktivnih i teških metala, smanjuje štetne posledice industrijskog zagađenja, takođe konzumiranja lekova, cigareta i kafe. Regeneriše crevnu floru, poboljšava varenje, čime omogućava i regulaciju telesne težine. Reguliše rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Regeneriše kožu, kosu i nokte. Smiruje upalne procese i smanjuje rizik od kardiovaskularnih i malignih oboljenja.
Imopleks sadrži dve esencijalne masne kiseline (omega3 LNA i omega6 LA), osam esencijalnih amino kisleina, 11 vitamina i više od pedeset minerala (selen, magnazijum, kalcijum, cink, jod ...)

način primene:
Odrasli - jednom do četiri puta dnevno po dve kapsule.
Deca od 2 do 7 godina - jedanput dnevno po jedna kapsula.
Deca od 7 do 14 godina - jedan do tri puta dnevno po jedna kapsula.


pakovanje od 30 kapsula
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.