Koenzim Q10 50 kapsula

Šifra: 1410006

 

2.174,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Terranova
Zemlja porekla: Velika Britanija
Pakovanje: 1 kom

• aktivni sastojci i energetska vrednost:
Magnifood complex: Stabilizovane pirinčane mekinje (Oryza sativa)  u prahu 55,644g, Asai bobice (Euterpe oleracea)  7,949g, List i plod pasjeg trna (Hyppophae rhamnoides) u prahu 7,949g, Plod borovnice (Vaccinium myrtillus) 7,949g, List artičoke (Cynara scolymus) 3,975g, CoQ10 (ubihinon) 4,769g, Arabinogalaktan iz drveta ariša (Larix occidentalis) 0,874g.   
Ostali sastojci: zgrušnjivač: hidroksi propil metal celuloza i voda. 
Energetska vrednost 1526kJ/366kcal, proteini 11,13g, ugljeni hidrati 44,51g, masti 17,49g.
Bez filter, bindera i drugih ekscipienasa .
Pogodno za vegetarijance i vegance.


• svojstva:
Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se stvara u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu, što se najpre primeti na radu srca.


• način primene:
Bolesti srca (oslabljeno srce, aritmije, angina pektoris, infarkt), u terapiji statinima (lekovi za smanjenje holesterola, jer oni dovode do deficita CoQ10), hipertenzija - povišen krvni pritisak, protiv starenja svih ćelija i tkiva u organizmu.
Odrasli: 1 kapsula dnevno uz obrok.
Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, trudnice, dojilje i osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati na hladnom i suvom mestu bez direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece. 


pakovanje od 50 kapsula (31.25 mg)
zemlja porekla: Velika Britanija
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.