Magnezijum gel 200 ml

Šifra: 1205002

 

344,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Hema Kheya Neye
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 ml
Magnezijum gel je brz i pogodan način za unos magnezijuma.


• sastojci:
Magnezijum hlorid prirodnog porekla 64 g/200 ml, destilovana voda, prirodni zgušnjivač.
Čuvati na sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju, van domašaja dece.

 

• svojstva:

Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  same ćelije. Zato je manjak magnezijuma ugrožava život ćelije, a nivou ćelije počinje zdravlje. Smanjeni nivoi hormona mladosti takođe su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma.


Oralni unos magnezijuma manje je pogodan zbog laksativnog efekta, tako da je najbezbedniji i najlakši način transdermalno nanošenje (apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem). To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje. Jednostavnim, svakodnevnim nanošenjem  magnezijum gela na kožu nivo magnezijuma može da se obnovi za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati Magnezijum gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.

Proizvod je ispitan i odobren za upotrebu. Kontrolu izvršio C.I.N. Beograd.

Magnezijum koji se apsorbuje najbržim putem direktno kroz kožu.

Naučno mišljenje potvrđuje da magnezijum utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti. Magnezijum doprinosi i normalnom mentalnom funkcionisanju, normalnoj koncentraciji glukoze u krvi, normalnom pritisku, zaštiti DNK proteina i masnoća od štetnosti oksidacija, održavanju normalnog pritiska tokom trudnoće, otpornosti na normalan stres, smanjenje novoa kiseline u želucu, održavanju normalnog metabolizma masti, održavanje normalne kontrakcije mišića.

• način primene:
Naneti nekoliko kapi gela na kožu, na zglobove i bolna mesta, ispod pazuha, kolena i sl. Ne prekrivati kožu odećom dok ne upije gel.

pakovanje od 200 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.