Magnezijum hlorid gel 250 ml

Šifra: 1204008

 

477,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Shirko
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 250 ml

• sastojci:
Magnezijum hlorid (prirodni mineral), prirodni hidrokoloidi, prečišćena voda.
Čuvati u originalnoj ambalaži udaljeno od toplotnih izvora. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe pročitajte uputstvo za upotrebu.


svojstva:
Magnezijumovo ulje je vodeni rastvor magnezijum hlorida i drugih dragocenih minerala u tragovima izvučenih iz okeana. Oralni unos magnezijuma manje je pogodan zbog laksativnog efekta tako da je najbezbedniji i najlakši način transdermalno nanošenje ( apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem) . To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje.

Magnezijumovo ulje je visoko koncentrovan sadržaj magnezijumovog hlorida u vodi (najčešće 20 do 30 %). Osećaj masnoće je učinio da je dobilo ime: ulje što ne znači da će vam izmastiti garderobu ili telo, magnezijum je po prirodi klizav. Magnezijumovo ulje možete nanositi na kožu prskanjem, utrljavanjem ili umasiravanjem ali upotreba nije konforna jer postoji rizik da sklizne ili iscuri niz kožu, zatim osećaj lepljivosti nakon nanošenja je mnogima neprijatan.

U mnogim zemljama se zato koristi komfornija varijanta : magnezijumovo ulje u gelu. Gel je nosač ulja, zbog svoje makromolekulske strukture ne prodire u kožu ali daje prijatnost nakon što ispari voda . Nemate osećaj lepljivosti već fine mekoće kože. Magnezijum ulje održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana, povećava hidrataciju kože. Nanesite par kapi gela magnezijumovog ulja na kožu, to je brz i najpogodniji način za snabdevanje tkiva i organizma magnezijumom.

Magnezijum ublažava: bol u vratu i leđima, ukočenost zglobova, upalu mišića, hladne ruke, ekceme, osteoporozu, drhtanje ruku, sportske povrde, depresiju, razdražljivost, glavobolju, nesanicu, stres, astmu, hipertenziju, aritmiju srca, PMS, dijabetes.
Pre upotrebe pročitati detaljno Uputstvo za upotrebu koje se nalazi u kutiji.


Mg održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upalna stanja, relaksira telo, povećava hidrataciju kože, jača koštani sistem.


način primene:
Nanesite par kapi Mg na sunđer (ili neki drugi aplikator) i tretirajte željenu regiju, mesta pod upalom, unutrašnje prevoje nogu, lakta, ili neka druga bolna mesta. Transdermalna upotreba je najbolji i najpogodniji način snabdevanja tkiva i organizma magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje. Mg se apsorbuje već nakon pola sata, a zatim možete isprati tretiranu regiju. Izbegavajte sluzokožu.
Ne koristite kreme pre upotrebe Mg gela jer zasićena ili blokirana koža ne može da apsorbuje Mg. Ako je potrebno opuštanje organizma preporučuje se masaža Mg gelom, tada se telo oslobađa stresa i povećava apsorpcija Mg.
Alkohol, diuretici, kafa i gazirani napici oduzimaju magnezijum iz tela.


pakovanje od 250 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR