Magnezijum i kalcijum 50 kapsula

Šifra: 1410010

 

1.277,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Terranova
Zemlja porekla: Velika Britanija
Pakovanje: 1 kom
Magnezijum i kalcijum - dodatak ishrani za kosti i mišiće: magnezijum i kalcijum doprinose održavanju normalne funkcije mišića i normalnih kostiju.

 

• aktivni sastojci:

Magnezijum (kao oxid,citrat)                     

Magnifood comlplex: Stabilizovane pirinčane mekinje (Oryza sativa) 28935mg, herba ječma (Hordeum vulgare) 8,680g, list koprive (Urtica dioica) 4,344g, izdanci rastavića (Equisetum arvense) 2,894g, koren đumbira(Zingiber officimnale) 2,894g, zrna mladog ovsa(Avena sativa) 2,894g, cvet i list Lucerne (Medicago arvense ) 1,447g, Kalcuim (kao karbonat, citrat) 14506mg, FOS (fruktooligosaharidi) 2,894g.

Ostali sastojci: zgrušnjivač: hidroksi propil metal celuloza i voda.
Bez filtera, bindera i drugih ekscipienasa.
Pogodno za vegetarijance i vegance.

 

• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 617kJ/147kcal
Proteini 4.63 g, ugljeni hidrati 17.75 g, masti 3.09 g.• način primene:
Dodatak ishrani za kosti i mišiće - Magnezijum i kalcijum doprinose održavanju normalne funkcije mišića i normalnih  kostiju. 

Upustvo za upotrebu: Odrasli 2 do 4  kapsule dnevno uz obrok.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, trudnice, dojilje i osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati na hladnom i suvom mestu bez direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece. 
pakovanje od 50 kasula 

zemlja porekla: Velika Britanija


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.