MSM prah 200 g

Šifra: 3314019

 

1.185,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Superhrana
Zemlja porekla: Kina
Pakovanje: 200 g

100 % MSM prah (Metilsulfonilmetan), dodatak ishrani. Organski oblik sumpora. Četvrti najvažniji mineral u ljudskom telu. Poznat i kao mineral lepote.


• sastojci: 
MSM prah (Metilsulfonilmetan).


• energetske i hranljive vrednosti (za 100 g): 
Energetska vrednost: 0kJ/0kcal
Masti 0g, ugljeni hidrati 0 g, vlakna 0 g.


• svojstva: 
Primarna upotreba MSM-a je kao pomoć za ublažavanje bola, kako u zglobovima tako i u mekom tkivu. To je zato što poboljšava fleksibilnost ćelijskih zidova. Sportisti takođe koriste MSM da bi prevazišli nagomilavanje mlečne kiseline u mišićima jer MSM smanjuje upale i mišićne spazme, pomaže u poboljšanju pokretljivosti zglobova, smanjuje krutost, otok i bol.
Mnogi korisnici takođe izveštavaju o pozitivnom efektu na energetskim nivoima, što MSM čini sigurnim borcem protiv umora.
MSM povećava raspoloživost kiseonika u organizmu, ima pozitivan uticaj na zdravlje kože, kose i noktiju.

Zajedno sa vitaminom C pomaže telu u izgradnji novih ćelija, smanjuje ožiljke i bore i održava kožu elastičnom, poboljšava mentalnu budnost, pomaže da se smanje ili čak potpuno uklone alergije. Koristan je za žene tako što će olakšati glavobolje, grčeve i bolove u mišićima izazvane hormonskim neravnotežama.  Smanjuje iritaciju membrane oka. MSM igra važnu ulogu u oporavku i održavanju epitela koji se nalazi u plućima, nosnim kanalima, koži i sluzokoži digestivnog trakta.
Pomaže detoksikaciju tela.


• način upotrebe:  
1 kafenu kašičicu (3g) dnevno pomešati sa vodom, limunadom, sokom od pomorandže ili nekim drugim sokom koji je izvor vitamina C. Odlična kombinacija sa MSM prahom je organski kamu kamu u prahu, budući da sadrži čak 12% vitamina C.


pakovanje od 200 g
uvezeno iz: Nemačke
zemlja porekla sirovine: Kina

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.