Noni 25 filter kesica 75 g

Šifra: 1423001

 

342,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Rick s technology
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 75 g

Čaj prve klase od biljke noni (Morinda citrifolia). Noni je jedina biljka na svetu koja sadži 155 biološki delotvornih sastojaka. Raste samonikla, a plodove daje preko cele godine. Ona se već vekovima koristi u Polineziji, Indiji, Tahitiju, Havajima...


• sastojci:                                                                            
Noni Morinda Citrifolia 100 %.
Čuvati na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi.
Proizvedeno u Srbiji. Po proizvođačkoj specifikaciji br:001 0314
U skladu sa HACCP sistemom bezbednosti hrane.

• svojstva:                                                                            
Noni pozitivno deluje na: imunološki sistem i  opšte zdravstveno stanje; regeneraciju i podmlađivanje ćelija u organizmu; žaštitu od malignih pojava, odnosno usporavanje rasta već postojećih; antivirusno i antibakterijsko dejstvo,; antidepresivno dejstvo i regulaciju sna; manjak energije i koncentraciju; kardiovaskularna oboljenja i njihovu prevenciju; pospešivanje razvoja mišića sprečavanje njihove razgradnje; lučenje sokova za probavu, smanjenje značajnog dela problema digestivnog trakta; dijabetes tip 1 i tip 2; artritis; alergije; probleme sa disanjem; u terapiji raznih bolesti zavisnosti od pušenja, alkoholizma, narkomanije.
Noni nije lek ali ima izuzetno blagotvorno dejstvo na ceo organizam.
pakovanje od 75 g (25 filter kesica po 3g)

zemlja porekla sirovine: Indija
zemlja proizvodnje: Srbija*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR