OKP - paket za čišćenje organizma 105 kapsula

Šifra: 3314002

 

4.212,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Anafarm
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 105 kom

Orah, karanfilić, pelin - OKP pakovanje za čišćenje organizma, antiparazitni program. Kapsule pelina, crnog oraha i karanfilića. 50 kapsula pelina (270 mgr), 20 kapsula crnog oraha (270 mgr) i 35 kapsula karanfilića (500 mgr).


• svojstva:
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark, pripremljen je  biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao ,,antiparazitni program''.


Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti. Ovaj paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja ovog preparata.


Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo jeste da očistite organizam i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet  jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer preventiva je najvažnija.


Znaci koji mogu ukazati na to da Vam je neophodno čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.


Ovaj paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.


Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija“ i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.


Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Međutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste.


U svakoj kutiji OKP paketa se nalazi i detaljna tabela sa uputstvom kada se i koliko tabela uzima. Jedno pakovanje se iskoriti u toku 14 dana uzimanja tableta.


pakovanje od 105 kapsula
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR