Polen u granulama 100 g

Šifra: 702001

 

284,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Pčelarska kuća Kovačević
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 100 g

Prirodni pčelinji proizvod-

• svojstva:
Polenov prah ima primenu u lečenju prostate. Polen može pozitivno delovati na plodnost i snižava nivo holesterola u krvi. Blagotvorno utiče na poboljšanje cirkulacije krvi u mozgu pa se preporučuje osobama koje su izložene velikim umnim i fizičkim naporima. Zbog svog izuzetnog proteinskog sastava koristi se i kao prirodno sredstvo za regeneraciju jetre.
Polen se koristi i u kozmetici.

način upotrebe:
Doza polena za odraslog čoveka može biti 15-20 gr (jedna kašika) dva puta dnevno, a za decu 8-10 gr (jedna kašičica ), takođe dva puta dnevno. 
Ponekad se preporučuje da se doze cvetnog praha u početku uzimaju pa se onda smanjuju na polovinu. Na primer: preporučuju se dnevne doze do 20 grama u početku uzimanja, a posle smanjivanje na 10 grama dnevno. Pojedini autori preporučuju mešavine cvetnog praha s medom u odnosu 1:3, naročito kada ga neke osobe tek počinju uzimati.


pakovanje 100 gr
zemlja porekla: Srbija

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR