Protein surutke 250 g

Šifra: 3002018

 

710,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Macrobiotic Prom
Zemlja porekla: Slovačka
Pakovanje: 250 g

Koncentrat WPC 80 %. Stimuliše rast mišića. Poboljšava oporavak nakon treninga.


• sastojci:
Protein surutke 100 %.
Alergen info: surutka.

• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 1734kJ/410kcal.
Proteini 77 %, masti 7.3 %, ugljeni hidrati 8.5 %.
U suvoj materiji.

• svojstva:
Proteini su osnovne gradivne materije svakog tkiva u organizmu. Bez proteina nema funkcionisanja nervnog sistema, a ni imuniteta. Surutka se dobija pretvaranjem mleka u sir. Proteini surutke imaju najveću biološku raspoloživost, odnosno najefikasnije dolaze do delova organizma gde su potrebni. Aminokiselinski sastav proteina surutke je najvredniji, u smislu da sadrže najviše amino miselina razgranatog lanca (BCAA), kao i sve esencijalne amino kiseline.Surutka je najbogatiji izvor BCAA, koje se metabolišu u mišićima, te su najvažnije i u periodima treninga, ali i u periodu oporavka. Surutka sadrži amino kiseline leucin i glutamin, koje su najvažnije u izgradnji i rastu mišića. Ukratko, protein surutke čini sportiste i sve one kojima je potrebna dodatna snaga spremnijim i otpornijim.Proteini surutke su ponajvredniji proteini koje možete uneti u svoj organizam.


• način pripreme:
Dve supene kašike (30 g praha) pomešati sa 250 ml vode ili mleka i konzumirati nakon treninga. U toku dana se može dodatno konzumirati u zavisnosti od potreba još 1-2 puta.Sadrži 80 % proteina u suvoj materiji.

pakovanje od 250 g
zemlja porekla: Slovačka


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR