Reiši u prahu 100 g

Šifra: 1212080

 

800,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Zdravo Bilje BG
Zemlja porekla: Kina
Pakovanje: 100 g

Sirovo. Vegan. Bez aditiva.


svojstva:
Gljiva reishi čisti telo od otrova, ojačava i reguliše imunološki sistem, balansira hormone, štiti od nastanka tumora, poboljšava cirkulaciju, smanjuje neželjene i toksične efekte hemoterapije, smanjuje nastanak metastaza…

Smatrana je čudotvornim lekom za sve bolesti, a savremena istraživanja pokazuju da deluje antitumorno, pomaže pri tretiranju HIV infekcija, ima pozitivne efekte na kardiovaskularni sistem, doprinosi zaštiti jetre, boljem radu nervnog sistema. Povećava detoksikaciju jetre i podstiče obnavljanje jetrinih ćelija. U poslednjim stadijumima raka povećava apetit i olakšava bolove.

Kineski naučnici otkrili su da reishi gljiva, zahvaljujući visokom sadržaju tripertene kiseline, smanjuje nivo holesterola i sprečava taloženje masnoća na krvnim sudovima, snižava visok krvni pritisak i tako prevenira kardiovaskularna oboljenja kao što su srčani i moždani udar.


• način upotrebe:
Savetuje se upotreba dve kafene kašičice sa vitaminom C.
Ukoliko se koristi kao čaj obavezno koristiti limun, a ako je u tom slučaju napitak gorak onda zasladiti medom. Šećer nipošto ne koristiti kao zaslađivač.

pakovanje od 100 g
zemlja porekla: Kina

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.