Seme koprive - sitno mleveno

Šifra: 1321001

 

1.296,00 RSD
- +
Vaša cena: 129.60RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Roba na merenje
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Roba na merenje.

•  svojstva:
Seme koprive koristi se u slučaju anemije. Takođe ima detoksikujuće dejstvo, čisti krvne sudove, jetru, a koristi se i kao biostimulans za jačanje organizma.

• način primene:
Preporučuje se da se seme koprive konzumira pomešano sa medom. Otprilike 100 gr semena koprive pomeša se sa pola kilograma meda i ostavi se nedelju dana da odstoji. Potom se konzumira  svaki dan po dve kašike.

• za one koji žele da znaju više:
Gromovita kopriva - sigurno Vam je poznata narodna poslovica ,,Neće grom u koprive'', ali Vam možda nije poznato da je ova lekovita biljka (Urticae radix) smatrana je biljkom Peruna, slovenskog boga groma.

zemlja porekla: Srbija
napomena: Trudimo se da redovno ažuriramo podatke na sajtu, ali napominjemo da se za pojedinačne artikle robe na merenje dobavljači i zemlje porekla veoma često menjaju, pa podaci na sajtu možda neće uvek odgovarati realnom stanju. Nastojimo da sam kvalitet namirnica bude uvek što bolji i da ne varira.


 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR