Suvi pivarski kvasac 400 g

Šifra: 1425002

 

350,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: BIP
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 400 g

Suvi pivarski kvasac je dijetetski proizvod koji nastaje prirodnim procesom fermentacije pivarske sladovine bez dodatka aditiva. U obliku je ljuspica ili sitnog praha, svetlo žute boje. Bogat je kompleksom B vitamina, proteinima i mineralima. Koristi se u lečenju bolesti nastalih usled nedostatka belančevina i vitamina B kompleksa. Preporučuje se uz dijete za osobe obolele od šećerne bolesti, bolesti srca i organa krvotoka, jetre, poremećaja varenja, neuro-vegetativnog sistema, promena na koži, anemije, kao i za korekcije telesne težine.

•način primene:
Količina od 15-20 grama dnevno, za odrasle (supena kašika), razmutiti sa 2 dl soka ili jogurta (može se dodati u supu, čorbu, drugo jelo, a prema uputstvu o količini). Koristi se u redovnoj ishrani kao dopuna namirnicama deficitarnim vitaminima B-grupe i proteinima. Ova doza koristi se 6-8 nedelja, a zatim se pravi pauza od 4 nedelje, da bi se ciklus posle toga nastavio. Najvažnije je da se u slučaju terapije uzima redovno, prema uputstvu.


pakovanje od 400 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.