Makamu u prahu 150 g

Šifra: 1403010

 

1.950,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Srce prirode
Zemlja porekla: Peru
Pakovanje: 150 g

Dijetetski proizvod na 100% prirodnoj bazi po meri nežnijeg pola!


• sastojci: 
3 vrste make - žuta 60 %, crvena 30 %, crna 10 % i kamu kamu.


• svojstva: 
Najbolji prirodni preparat za zdravlje i negu žene!
Poboljšava cirkulaciju, revitalizira, umanjuje depresiju i anksioznost, stimuliše rad moždanih ćelija, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, reguliše hormonalni sistem, povećava fizičku izdržljivost i snagu, daje energiju, podmlađuje ceo organizam.

Najbolji prirodni preparat za PMS, plodnost i menopauzu!
Najlakši i najsigurniji način da sprečite simptome i posledice menopauze. Na prirodan način zamenjuje hormonalnu terapiju, otklanja simptome PMS-a, endometrioze, policističnih jajnika, reguliše neredovne menstrualne cikluse, povećava plodnost, povećava libido, vraća seksualnu želju, reguliše rad tireoidne žlezde, smanjuje osteoporozu, daje mladalački sjaj i mekoću koži i kosi, povećava vlažnost sluzokože.

Bez štetnih efekata!
Makamu je napravljen od dve potpuno neškodljive biljke, nema nikakvih kontraindikacija i može se koristiti uz ostalu terapiju koja je propisana.

Strogo kontrolisani uslovi proizvodnje naših preparata uz neograničeno vreme korišćenja.
- PMS
- Plodnost
- Neredovne i bolne menstruacije
- Kosa
- Nokti
- Koža
- Krvni sudovi
- Periferna cirkulacija
- Metabolizam
- Imunitet
- Menopauza
- Libido
- Seks
- Akne
- Osteoporoza
- Vitalnost
- Podmlađivanje
- Migrena
- Nervoza i depresija
- Energija
- Raspoloženje

Peruanska maka je biljka koja raste na preko 4000m peruanskih Anda i sa svojih 60 fitonutrijenata u svom sastavu predstavlja jedan od najjačih adaptogena na svetu. Samo peruanska maka ima u sastavu dva alkaloida, makaide i makaene (ne postoje nigde više u prirodi), koji joj daju moćna lekovita dejstva! U upotrebi je preko 2000 godina i time je potvrdila i dokazala svoje izuzetne efekte.

Kamu kamu (camu camu) je plod biljke koja raste u Amazonu i njenu specifičnost izdvaja visoka koncetracija C vitamina i ostalih fitonutrijenata. Šef USD of Agriculture dr James Duke je medju stotinama biljaka izdvojio Camu Camu kao broj 1. po delotvornosti za sledeća stanja:
- Imunitet
- Ateroskleroza
- Hepatitis
- Osteoartritis
- Migrena
- Plodnost
- Grip i prehlade
- Humani papiloma virus - HPV
- Depresija
- Katarakta

Jedinstvena kombinacija prirodnog C vitamina i ostalih fitonutrijenata kao što su beta – karoteni, flavonoidi, aminokiseline, saponini i alkaloidi, čine ovu biljku izuzetnim po svom delovanju


• način pripreme: 
1 kafena kašika ili 3.5 g dnevno, razmućeno u soku ili jogurtu.
Makamu je u pakovanju od 150gr čistog, 100% prirodnog, organik praha Peruanske make i kamu kamua. Nema nikakvih konzervanasa kao ni dodatnih aditiva.  
Dnevna doza: Jedna kafena kašičica (3 - 5gr) praha Makamu, razmućena u vodi, soku, čaju u toku dana.
Preporučuje se, svakodnevna upotreba (minimum 3 meseca). Napraviti pauzu 7 do 10 dana i nastaviti upotrebu. Povoljno je što duže korišćenje Makamu kao dodatka svakodnevnoj ishrani.

pakovanje od 150 g
zemlja porekla: Peru

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.