Maria keksi (sert. bez glutena) 125 g

Šifra: 3711003

 

260,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Nemačka
Pakovanje: 125 g
• sastojci:

Kukuruzni skrob, biljni margarin (palmino ulje, kokosovo ulje,voda, ulje repice, emulgatormono i digliceridi masnih kiselina, prirodna aroma), kukuruzno brašno, šećer, skrob tapioke, jaja, punomasno mleko u prahu, sirup šećerne repe, emulgator mono i dijacetil vinske kiseline esteri imono i digliceridi masnih kiselina, amonijum hidrogen karbonat, natrijum hidrogen karbonat, so, prirodna aroma.

Sadrži jaja i mleko. Može sadržavati tragove soje i lupine.energetske i nutritivne vrednosti (100 g):

Energetske vrednosti 2003kJ/476kcal
Masti 16 g, od kojih zasićene masne kiseline 8.5 g, ugljeni hidrati 80 g, od toga šećeri 9.5 g, vlakna 1.0 g, proteini 2.5 g, so 0.75 g, natrijum 300 mg.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 125 g
zemlja porekla: Nemačka
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR