Matični sok od nara 500 ml

Šifra: 3308004

 

667,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Artfood
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 500 ml

Hladno ceđeni matični sok  nara. Nar je prirodni izvor vitamina C, B5 i kalijuma. Smatra se prirodnim antioksidansom i pozitivno deluje na nivo hormona u telu.

sastojci:

100% voćni sok nara.
NFC-Not from concentrate. Proizveden direktnim ceđenjem voćnih bobica Pomegranate.
Pasterizovano bez dodatka vode, šećera i aditiva. Čuvati na hladnom i mračnom mestu. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 15 dana. Promućkati pre upotrebe.


energetske i nutritivne vrednosti (100 ml):
Energetske vrednosti 244kJ/58kcal
Ugljeni hidrati 12.8 g, proteini 0.77 g, masti 0.05 g, mineralne materije 0.51 g.


način upotrebe:
0.3-0.5 dl svakodnevno.
 
o proizvođaču:
Preduzeće Fungo jug osnovano je 1990. godine sa osnovnoma  delatnošću  otkupa, prerade i prodaje  zdrave hrane. U samom početku glavni proizvod firme bile su šumske pečurke i njihova prerada.  Posao je započet skromno, sa tri rashladne komore kombinovane namene za rashlađivanje i uskladištenje proizvoda u  preradno-otkupnom  magacinu u Čukljeniku pored Leskovca. Zatim je preduzeće pored  prerade pečuraka počelo i sa preradom voća, koji je sada vodeći izvozni proizvodni program. Preduzeće danas upošljava preko 50  radnika u stalnom radnom odnosu i  oko 100 sezonskih radnika.

Danas su glavni proizvodi Fungo juga su sveže prerađeni i smrznuti proizvodi namenjeni daljoj industrijskoj upotrebi : sve vrste pečuraka i voće : malina, kupina, divlja jagoda, gajena jagoda, ribizla, borovnica, višnja i šljiva. Od 2008. godine pod brendovima Artfood i Slatka želja preduzeće je otpočelo sa proizvodnjom džemova i marmelada, voćnih torti i kolača i kandiranog voća. Najnoviji proizvod su matični sokovi vrhunskog kvaliteta od aronije i nara.
 
,,Danas se dnevno finalizujemo  oko 10 tona gotovog proizvoda što godišnje čini više od 3000 tona proizvoda. Danas voće beremo sa 20ha sopstvenih zasada maline, kupine, jagode, šljive. Ostatak voća dolazi od oko 100 odabranih dobavljača.''
 
Od 2005 te godine pa do danas Fungo jug posluje i proizvodi svoje proizvode u skladu sa zahtevima  standarda  ISO 9001:2008 u okviru koga su integrisani principi HACCP sistema.

pakovanje od 500 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR