Miks za hleb i peciva Senza (sert. bez glutena) 1 kg

Šifra: 416001

 

382,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Senza
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Senza brašno ne sadrži gluten, a redovnu kontrolu glutena u proizvodu vrši  Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, i to Elisa testom.

sastojci:
Kukuruzni skrob, pirinčano brašno, glukoza, guar guma, maltodekstrin, krompirova vlakna.


• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 1524.1 kJ/364.3 kcal.
Belančevine 1.51 g, masti 0.41 g, ugljeni hidrati 86.35 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 1 kg
zemlja porekla: Srbija


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.