Mugi miso (organski proizvod) 200 g

Šifra: 1523006

 

599,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Mitoku
Zemlja porekla: Japan
Pakovanje: 200 g

Slana fermentisana pasta od ječma i soje. Generacijsko iskustvo je japanskom preciznošću i istrajnošću pretočeno u jednu kašičicu misa dnevno koja je dovoljna da pomogne vašem organizmu da dobrim varenjem dođe do velike količine energije, da bude zaštićen od bolesti ili da potakne Vaš organizam da nađe put izlečenja. Potpuno organski proizveden, od žitarica iz biološkog uzgoja, po brižljivo čuvanim recepturama Mugi miso nije hrana nego lek i prevencija. Proizvodi se u ograničenim količinama u radionici porodice Johsen.


podaci o organskom sertifikatu:
Ovo je organski sertifikovan proizvod.
Broj potvrde o organskom poreklu uvezene robe: P-362/13-18-13
Kontrolna (sertifikaciona) organizacija: Organic Control System
Kliknite ovde ukoliko želite da saznate šta je to organska proizvodnja.


• sastojci:
Ječam iz organskog uzgoja (48 %), celo zrno soje (22 %), morska so, voda, kodži (aspergillus oryzae).• svojstva:
Miso se preporučuje:

- za pravilan metabolizam jer je bogat mineralima                                       

- za poboljšanje varenja jer sadrži žive enzime, koji direktno pomažu u procesu varenja hrane i podstiču lučenje sokova u želucu (proteini životinjskog porekla prouzrokuju truljenje i kiselost a miso neutrališe i eliminiše te posledice

- za izdržljivost jer sadrži velike količine glukoze koja nam daje energiju a zimi sprečava osećaj hladnoće

- za srčana oboljenja jer miso sadrži linolinsku kiselinu i lecitin koji rastvaraju holesterol u krvi; veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska

- za uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena

- za sprečavanje osteoporoze

- za sprečavanje alergija

- za sprečavanje pojave tuberkoloze

- pušačima se preporučuje za ublažavanje loših efekata pušenja

- za lepotu jer hrani kožu koja dobija gipkost i svežinu

- miso je sposoban da se ugradi u radioaktivne supstance i da ih eliminiše iz organizma putem stolice; miso štiti od rakaMiso sadrži enzime i latobacile nastale u procesu višegodišnje prirodne fermentacije, a koji omogućavaju bolje lučenje sokova u želucu, lakše varenje i veću iskorišćenost hranjivih materija. Miso sprečava truljenje, gasove, loše varenje hrane i na taj način sprečava razvoj kiselosti organizma.

Miso sadrži: 9,7 mg proteina, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvožđa, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.

Sadrži lecitin i linolinsku kiselinu, koji rastvaraju holesterol, i sprečavaju pojavu ateroskleroze.


• način upotrebe:
Kašičicu miso paste rastopiti u malo supe i sipati nazad u sud na kraju kuvanja.


napomena:
Već dugi niz godina sarađujemo sa japanskom kompanijom Mitoku i ponosni smo što možemo da domaćem tržištu da ponudimo proizvode majstorske proizvodnje kao što je Onozaki mugi miso, susamovo ulje, japanski čajevi i alge... Duboko saosećamo sa japanskim narodom koji je zadesila prirodna i nuklerna katastrofa. Nakon ovog događaja prilogodili smo način saradnje, u skladu sa novonastalim uslovima: za neke proizvode smo promenili dobavljača, neke proizvode više ne uvozimo a svi oni japanski proizvodi koje trenutno imamo u ponudi prošli su stroge japanske a zatim i domaće laboratorijske analize i potpunosti su ispravni.


pakovanje od 200 g
zemlja porekla: Japan
uvezeno iz: Japana
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR