Orangino keks (sert. bez glutena) 150 g

Šifra: 2505013

 

375,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 150 g

Penušavi keksi sa punjenjem od pomorandže i kakao prelivom.

•sastojci i hranljive vrednosti:

Šećer, čokolada 17% (šećer, kakao masa, kakao puter, emulgatori soja lecitin i E-476, arome vanile), glukozni sirup, cela jaja, kukuruzno brašno, krompirov skrob, koncentrat pomorandže (3.6%), koncentrat jabuke (3.5%), biljno ulje, želatinozni agens pektin, regulator kiselosti limunska kiselina i E-331,agensi podizanja amonijum hodrogen karbonat i sodijum hidrogen karbonat i E-450, konzervans natrijum sorbat, so, aroma, boja E-160b.
Hranljive vrednosti za 100 gr proizvoda: belančevine 5.8 gr, ugljeni hidrati 62.6 gr od čega šećera 49.1 gr, masti 7.5 gr od čega zasićenih masti 3.7 gr, dijetna vlakna 8.0 gr, so 0.1 gr.
Energetska vrednost kJ 1440/kcal 342.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 150 g
zemlja porekla: Italija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.