Ekstra devičansko maslinovo ulje (organski proizvod) 500 ml

Šifra: 2004054

 

830,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Bio Špajz
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 500 ml

Almazara de Muela Olive Mill, ima jedinstven i ekskluzivan sistem koji ekstrahuje maslinovo ulje koristeći proces koji ne zahteva ni toplotu ni vodu. Tako se čuva svaka od osobina ulja. Zbog toga ova ekstra devičanska ulja imaju visoku koncentraciju tokoferola, fitosterola i polifenola, sve komponente sa velikom nutritivnom vrednošću.


sastojci:
Ekstra devičansko ulje


svojstva:
Mueloliva ekstra devičansko ulje je glavna stvar u kuhinji. Može se koristiti za salate, testenine, supe, meso, pa čak i prženu hranu. Savršen je za ona jela na kojima želite da poboljšate ukus.

5 razloga za korišćenje maslinovog ulja:
- izvor Omega 9 masnih kiselina
- štiti krvne sudove
- pomaže u smanjenju povišenog krvnog pritiska
- smanjuje alergijsku reakciju
- hrani, hidririra i štiti kozu i kosu

o proizvođaču:
Proizvođač Mueloliva ima preko sedamdeset godina tradicije pravljenja maslinovog ulja. Mateo Muela Velasco, osnivač ove kompanije, odlučio je da budućnost maslinovog ulja leži u očuvanju tradicije i tradicionalnih metoda proizvodnje, a ne u masovnoj proizvodnji.


pakovanje od 500 ml
zemlja porekla: Španija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.