Sok jabuka (organski proizvod) 1 l

Šifra: 3305003

 

299,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Zdravo dobro
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 l

Organski proizvod. Ceđeni sok od organske jabuke. 100 % prirodan mutni sok od voća, bez dodatog šećera i vode. Pasterizovano. Bez konzervansa.


•sastojci:
100 % jabuka.

•energetske i nutritivne vrednosti (za 100 ml):
Energetske vrednosti 1009.15kJ/238.90kcal.
Sadržaj ugljenih hidrata 14.04 g, od toga šećeri 12.30 g, sadržaj proteina 0.10 g, sadržaj masti <0.5 g, od toga zasićene masne kiseline <0.5 g, so 0.0013 g.


•svojstva
100 % prirodan mutni sok od voća, bez dodatog šećera i vode. Pasterizovano. Bez konzervansa.
Organsko voće i povrće uzgojeno je bez hemijskih pesticida i herbicida, veštačkog đubriva, uz poštovanje strogo propisanih standarda za proizvodnju organske hrane. To je razlog zašto su naši organski sokovi ne samo ukusni već i veoma zdravi.

U voćnjaku se primenjuju organski principi uzgoja. Od đubriva se koristi stajnjak, kompost i glistenjak a od preparata za zaštitu bilja bakar, sumpor, kisele gline, feromoni i drugi preparati koji su na listi Ministarstva poljoprivrede.

Takođe se primenjuju ajurvedski principi uzgoja, zemljište se ne obrađuje, koristi se kompostni čaj i kompost. Po vedskoj poljoprivredi zemljište se ne obrađuje jer se na taj način ne remeti mikoflora zemljišta. Gljive stvaraju mrežu u zemljištu i povezuju sve biljke među sobom. Deluju kao mozak, pamte šta se desilo prošle godine i za šta treba da se pripreme naredne godine. Obradom zemljišta kidamo te veze i razrušavamo inteligenciju zemljišta. Svi organizmi u zemljištu imaju svoju ulogu u ravnoteži prirodnih procesa i zato je važno ne obrađivati ga i ne remetiti tu harmoniju.

Naziv preduzeća Zdravo Dobro, potiče od stare banatske uzrečice "ta ovo je zdravo dobro", što znači da je vrlo dobro tj. najbolje.
Sokovi se prave od mešavine slatkih i kiselih sorti jabuke po tradicionalnom receptu naših baka sa istančanim ukusom, koji nas podseća na rano detinjstvo.


•način  primene
Pre upotrebe promućkati.

pakovanje od 1 l
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.