Sok od cvekle (organski proizvod) 750 ml

Šifra: 4602025

 

460,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Biosil
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 750 ml

• sastojci:
Organska cvekla.

• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 155kJ/35kcal
Proteini 1.41 g, masti 0.03 g, ugljeni hidrati 7.02 g.


• svojstva:
Sok od cvekle je idealan za lečenje anemije, jer je pun gvožđa i vitamina B12. Sok od cvekle se takođe preporučuje za lečenje jetre, bubrega i srca. Zbog svoje nutritivne vrednosti sok od cvekle se preporučuje za vreme i posle hemoterapije.
Biosilov organski sok od cvekle je proizveden mlečno kiselinskom fermentacijom. Bio fermentacija se odvija po principu dominantne mikroflore. Drugim rečima, kada se iscedi svež sok od cvekle (u ovom slučaju on je supstat), njemu dodajemo mlečno kiselinsku kulturu (miks određenih sojeva). Ta čista kultura preuzima primat u odnosu na mikrofloru isćeđene cvekle. Ova dominantna mikroflora određuje dalji tok fermentacije koji se prati i kontroliše temperaturom u fermentoru. Bakterije u toku procesa fermentacije proizvode korisne proizvode kao što su mlečne kiseline, različiti minerali i vitaminski kompleksi, a jedan od značajnih kompleksa je i kompleks vitamina B. Ovim procesom smo uspeli da odstranimo otužnost koju cvekla poseduje. Prednost ovog procesa se ogleda i u tome što su antocijani sačuvani zajedno sa vitaminima i mineralima i da oni deluju antikancerogeno. Sok od cvekle je idealan za lečenje anemije, jer je pun gvožđa i vitamina B12. Sok od cvekle se takođe preporučuje za lečenje jetre, bubrega i srca. Zbog svoje nutritivne vrednosti sok od cvekle se preporučuje za vreme i posle hemoterapije.

pakovanje od 750 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR