Speltina kaša classic 330 g

Šifra: 4004021

 

124,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Kontaktirajte nas da proverite mogućnost za naručivanje ovog proizvoda
Robna marka: Orgon
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 330 g

Speltina kaša, brzo se sprema.


• sastojci:
Celo zrno spelte lomljeno (flokovano) i hidrotermički obrađeno. Ovom tehnologijom smo za Vas sačuvali sve minerale i vitamine koje zrno spelte sadrži.


• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1552kJ/366kcal
Proteini 11.84 %, ugljeni hidrati bez dijetnih vlakana 72.91 %, masti 2.93 %.

• svojstva:
Da bi organizam dobro funkcionisao, potrebno je praktikovati (koristiti) hranu obogaćenu vitaminima, mineralima, kao i dijetetskim vlaknima koji pospešuju metabolizam. Istraživanja svedoče da proizvodi od celog zrna imaju snažnu energetsku i nutritivnu vrednost, dok je visok procenat važnih hranljivih sastojaka zaslužan za izgradnju i očuvanje dobrog zdravlja.

Upotrebom Orgon obroka od žitarica gradite zdravlje i vitalnost vašeg organizma jer: poboljšavate rad srčanog trakta, smanjujete rizik od pojave astme za 54%, kombinacijom hranljivih sastojaka održavate zdravu visinu šećera u krvi, bogatstvom dijetetskih vlakana poboljšavate funkcionisanje probavnog sistema, a zbog složenih ugljenohidrata zadržavate osećaj sitosti duže vreme a ipak unosite malo masnoća.

Zbog visokog bogatstva minerala i vitamina, redovnom upotrebom Orgon proizvoda organizam se snabdeva: Vitaminom E i vitaminom D, Vitaminima B grupe, selenom, gvožđem, magnezijumom, fosforom, bakrom, cinkom, omega 3 masnim kiselinama, proteinima i ugljenim hidratima.

• način pripreme:
Željenu količinu žitarica prelite sa 2 dl tečnosti (vode, nekog biljnog mleka, jogurta...). Ostaviti da odstoji 1 minut. Po želji, možete dodati i žutog šećera, meda, suvog ili koštunjavog voća. 

pakovanje od 330 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije