• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Naša priča
  • Kontakt
0
Bio Spajz
/Osnovne namirnice
/
Bezglutensko pirinčano brašno integralno (organski proizvod) 500 g Bio Špajz
Bio Spajz/
Bezglutensko pirinčano brašno integralno (organski proizvod) 500 g Bio Špajz
    Šifra: 3711030

    Bezglutensko pirinčano brašno integralno (organski proizvod) 500 g Bio Špajz

    350 RSDkom

    Robna marka: Bio Špajz Zemlja porekla: Kambodža Pakovanje: g

    nutritivne vrednosti

    na 100g
    energetska Vrednost Kcal
    349
    energetska Vrednost KJ
    1477
    masti
    2.2g
    - mononezasićene masti
    --
    - polinezasićene masti
    --
    - zasićene masti
    0.7g
    ugljeni hidrati
    72g
    - šećeri
    0.5g
    vlakna
    4.4g
    proteini
    8g

    o proizvodu

    Integralno pirinčano brašno bez glutena. Mlinski proizvod od pirinča, po proizvođačkoj specifikaciji.

    svojstva

    Vlaga: max 14.5%, pepeo max 2%, stepen kiselosti max 3%. Sadržaj glutena manji od 20 mg/kg (Elisa test).

    Pirinčano brašno je neutralnog ukusa i lako se vari. Koristi se  za pravljenje pita, kolača, torti, palačinki.

    sastojci

    100% pirinčano brašno od celog zrna, bez glutena. Iz organskog uzgoja.

    način pripreme

    Testo za picu od pirinčanog brašna bez glutena

    Sastojci: 350 g pirinčanog brašna bez glutena, 7 g suvog kvasca, 1 kašičica soli, 2 kašike ulja, 1/2 kašičice šećera, 250 ml tople vode.

    Način pripreme: pomešati pola kašičice šećera i suvi kvasac u pola šolje tople vode i ostaviti 5 minuta. Aktivirani kvasac umešati u brašno i dodati ulje. Postepeno dodavati vodu i mesiti testo 7-8 minuta da se sjedine sastojci. Pokriti folijom i ostaviti 1h na sobnoj temperaturi, a zatim razvući testo, staviti na podmazan pleh, dodati sastojke po želji i ispeći picu. 

    Online kupovina

    Ostale stranice

      Bio Špajz - sva prava zadržana © 2022