Ćebata sa maslinama (sert. bez glutena) (organski proizvod) 360 g

Šifra: 1003011

 

522,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schnitzer
Zemlja porekla: Nemačka
Pakovanje: 360 g

• sastojci:
Voda, kukuruzni skrob* 28%, prirodno kiselo testo* (pirinčano brašno*, voda, masline* 6% - zelene i crne masline*), seme lana*, suncokretovo ulje*, pirinčano brašno*, kukuruzno brašno* 3%, ljuspice semena bokvice*, protein graška, dekstroza*, kvasac*, morska so, zgušnjivač: guar guma*, ksantan*, začini*.
*organski gajeni sastojci
Alergen info: može sadržati tragove susama, soje, lupine i mleka.


• savet proizvođača:
Dobićete najbolji ukus ako neraspakovani hleb stavite 10 minuta u ugrejanu rernu, na 200C. Kada otvorite originalno pakovanje, proizvod čuvajte u frižideru i konzumirajte u roku od dva dana.
Čuvati na suvom i tamnom mestu.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 360 g
zemlja porekla: Nemačka

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.