Snek sa čijom (sert. bez glutena) 140 g

Šifra: 202015

 

98,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Aleksandrija
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 140 g

Posno, bez glutena.


• sastojci:
Kukuruzno brašno, brašno od pirinča, kukuruzni skrob, brašno od prosa, biljna mast (palmina), čija seme (3%), kuhinjska so, zgušnjivač (guar guma), sredstva za dizanje testa (amonijum bikarbonat, natrijum bikarbonat).


• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 431 kcal/ 1810 kJ.
Proteini 6.8 g, ugljeni hidrati 58.3 g, od toga šećeri 1.3 g, vlakna 5.6 g, masti 17.7 g pf toga zasićene masne kiseline 4.6 g, so 2.2 g.


• način čuvanja:
Čuvati na suvom i tamnom mestu. Proizvođač posluje u skladu sa HACCP zahtevima bezbednosti za bezglutensku proizvodnju, kao i sa zahtevima ISO 9001 Standarda i ISO 22000 Standarda.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 140 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR