Reni - slani kreker (sert. bez glutena) 200 g

Šifra: 908019

 

205,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Nutri allergy center
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 g

Dijetetski proizvod bez glutena proizveden od strogo kontrolisanih sirovina namenjenih osobama sa intolerancijom na gluten. Ne sadrži soju, mleko, jaja. 


• sastojci:
Kukuruzni skrob, krompirov skrob, kukuruzno brašno, pirinčano brašno, biljna mast, glukozni sirup, kukuruzni griz, so, susam, kim, sredstvo za dizanje testa, voda, mirođija, person.

hranljiva vrednost (za 100 gr proizvoda):
Energetska vrednost 2153.9 kJ/515.3 kcal.
Belančevine 1.9, ugljeni hidrati 61.9, masti 28.9, voda 4.8, mineralne materije 2.46.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 200 gr
zemlja porekla: Srbija
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.