Štapići sa heljdom (sert. bez glutena) 130 g

Šifra: 202016

Cena: 95,00 RSD

Special Price 85,50 RSD

- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Aleksandrija
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 130 g

Integralni štapići sa heljdom i prosom. Posno, pogodno za vegane. Prirodno bez glutena.


sastojci:
Kukuruzno brašno, pirinčano brašno, brašno od prosa, brašno od heljde (10%), palmino ulje, kuhinjska so, brašno guar pasulja, sredstva za dizanje testa (amonijum bikarbonat, soda bikarbona).


• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetska vrednost 529 kcal/2221.8 kJ.
Proteini  5.8 g, ugljeni hidrati 58.4 g od toga šećeri 0.6 g, vlakna 6.5 g, masti 28.8 g od toga zasićene masne kiseline 0.52 g, so 3 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 130 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR