Testenina od kukuruznog i pirinčanog brašna penne rigate (sert. bez glutena) 400 g

Šifra: 4514013

 

300,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Rummo Spa
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 400 g

Sušena testenina bez glutena od kukuruznog i pirinčanog brašna.


• sastojci: 
Pirinčana prekrupa (36 %), žuto kukuruzno brašno (32.5 %), belo kukuruzno brašno (20 %), pirinčano brašno (8 %), kukuruzni skrob (3 %), emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina biljnog porekla.


• energetske i hranljive vrednosti (za 100 g): 
Energetske vrednosti 1445kJ/341kcal
Masti 2.0 g, od kojih zasićene masne kiseline 0.7 g, ugljeni hidrati 73.2 g, od kojih šećeri 0.3 g, vlakna 3.1 g, proteini 6.0 g, so 0.003 g.


• način upotrebe:  
Vreme kuvanja 12 minuta.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 400 g
zemlja porekla: Italija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR