Sušeni paradajz u ulju 270 g

Šifra: 3417005

 

430,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: True Story
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 270 g

Domaći, posni, veganski proizvod. Jedinstvena inovativna tehnologija sušenja podrazumeva dehidriranje na niskim temperaturama kako bi se garantovao vrhunski kvalitet proizvoda.

• sastojci:
Sušeni paradajz, rafinisano suncokretovo ulje, maslinovo ulje, morska so.
Proizvod je pasterizovan. Bez dodatih aditiva i konzervanasa.

• energetske i hranljive vrednosti:
Energetska vrednost 1782 kJ/426 kcal.
Sadržaj masti 23.26 gr od čega zasićene masne kiseline 1.09 gr, ugljeni hidrati 44.21 gr, šećeri 12.2o gr, proteini 10.02 gr, NaCl 1.42 gr.

• napomena:

Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dve nedelje.
100 g sušenog proizvoda zamenjuje 1 kg svežeg proizvoda.
Paradajz je nakon branja pripreman i osušen po tehnologiji ACM-2000 na temperaturama koje obezbeđuju da se u najvećoj meri sačuvaju hranljive vrednosti proizvoda. Sušeni paradajz je pakovan u mešavini suncokretovog i maslinovog ulja, a zatim pasterizovan.


• o proizvođaču:
Firma ACM-INT d.o.o. je osnovana u Beogradu 2004. godine, u okviru ACM grupacije. Osnovna delatnost je proizvodnja univerzalnih rekuperativnih sušara za voće i povrće industrijskog kapaciteta. Tokom prve polovine 2015. godine uspešno je konstruisan prototip inovativne sušare za voće i povrće.


pakovanje od 270 g
zemlja porekla: Srbija


 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR