Kus kus (organski proizvod)

Šifra: 4506001

 

686,00 RSD
- +
Vaša cena: 68.60RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Bio Špajz
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 1 kg

Kus kus je instant proizvod od pšenice. Vrlo je ukusan, lako se priprema i dobro kombinuje sa drugim namirnicama.

•način pripreme:
Preliti kipućom vodom, posoliti i dodati ulje, maslinovo ulje ili puter. Ostaviti da odstoji par minuta. Kus kus se najčešće služi uz složena, pikantna jela od povrća i mesa. Kus kus je nazaobilazan sastojak alžirske, tunižanske, marokanske kuhinje.

•za one koji žele da znaju više:
Kus kus potiče iz Severne Afrike. Prvi pisani tragovi o upotrebi kus kusa potiču iz XIII veka. Vrlo je moguće da je u Severnu Afriku recept za izradu kus kusa stigao iz dubina afričkog kontinenta.
Kus kus koji danas najčešće koristimo već je delimično termički obrađen i to omogućava njegovu instant pripremu. Tradicionalni način pripreme traje mnogo duže.

podaci o organskom sertifikatu:
Broj potvrde: P-362/13-18-11
Kontrolna (sertifikaciona) organizacija: Organic control system


zemlja uvoza: Holandija
zemlja porekla: Italija
napomena: Trudimo se da redovno ažuriramo podatke na sajtu, ali napominjemo da se za pojedinačne artikle robe na merenje dobavljači i zemlje porekla veoma često menjaju, pa podaci na sajtu možda neće uvek odgovarati realnom stanju. Nastojimo da sam kvalitet namirnica bude uvek što bolji i da ne varira.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR