Ovseno brašno 500 g

Šifra: 0201043

 

71,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Lučar
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 500 g

Ovseno brašno sadrži supstance koje povoljno utiču na smanjenje lošeg LDL holesterola odgovornog za zakrečenje krvnih sudova i porast krvnog pritiska.

• sastojci:
Ovseno brašno.
Fizičko-hemijska svojstva: sadržaj vode max. 15 %, stepen kiselosti max. 4.5, sadržaj pepela max. 3.5 % (računato na suvu materiju).
Alergen info: proizvod sadrži gluten (iz ovsa).

• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1494kJ/356kcal.
Masti 4.7 g, od kojih zasićene masne kiseline 1.1 g, ugljeni hidrati 63.2 g, od kojih šećeri 2.5 g, vlakna 4.2 g, proteini 15.1 g, so 0.04 g.

• svojstva:
Posebno su značajna rastvorljiva i nerastvorljiva dijetetska vlakna koja se u idealnom balansu, nalaze u omotaču zrna ovsa. Rastvorljiva dijetetska vlakna deluju pozitivno na kardiovaskularni sistem, a nerastvorljiva na probavni sistem.
Ovseno brašno se sporije vari, tako da izaziva duži osećaj sitosti, a takođe čisti želudac i creva od štetnih produkata.

pakovanje od 500 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.