Raw Energy coconut & cocoa - desert na bazi sušene urme (sert. bez glutena) 50 g

Šifra: 1322022

 

165,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Bombus
Zemlja porekla: Češka
Pakovanje: 50 g

Desert na bazi sušene urme, kokosa i kakao praha, bez dodatog šećera, sa visokim sadržajem vlakana, proizveden bez termičke obrade. Bez glutena. Vegan. Bez dodatog šećera.

• sastojci:
Sušene urme 68 %, kokos 26 %, kakao prah 6 %.
Alergen info: Može sadržati ostatke koštica, jezgrastog voća, kikiriki i seme susama u tragovima.
Proizvod proizveden prema proizvođačkoj specifikaciji. Sadrži šećere prirodno prisutne u namirnicama koje se koriste u proizvodnji.

• energetske i nutritivne vrednosti (za 100 g):
Energija 1696kJ/406.8kcal
Masti 18 g, od toga zasićene masne kiseline 15 g, ugljeni hidrati 61 g, od toga šećeri 45 g, proteini 5 g, vlakna 10 g, so 0.044 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 50 g
zemlja porekla: Češka

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.