Bela čokolada sa algama, crnom morskom solju i zaslađivačem (sert. bez glutena) (dijet) 75 g

Šifra: 2501055

 

214,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Torras
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 75 g

Bez dodatka šećera. Bez glutena. Kakao min. 27 %.

• sastojci:
Zaslađivač: maltitol, kakaov puter, mleko u prahu (19 %), inulin, crna morska so (1 %), emulgator (suncokretov lecitin), alga hlorela u prahu (0.4 %), prirodna aroma (vanila).
Može da sadrži tragove oraha, susama i soje. Sadrži prirodno prisutne šećere.

• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1882kJ/454kcal
Masti od toga 31 g, nezasićene masne kiseline 19 g, ugljeni hidrati od toga 57 g, šećer 7 g, polioli 49 g, vlakna 3 g, belančevine 5 g, so 1.15 g.
Konzumiranje veće količine može dovesti do laksativnog efekta.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 75 g
zemlja proizvodnje: Španija
uvezeno iz: EU


 


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.