Smesa za testo za picu (sert. bez glutena) 1 kg

Šifra: 417001

 

430,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Nutri allergy center
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Smesa za testo za picu (bez glutena).

•sastojci:
Pirinčano brašno, kukuruzni skrob, krompirov skrob, so, šećer, zgušnjivač guar guma.
Bez glutena, bez pšeničnog skroba, bez laktoze. Proizveden od strogo kontrolisanih sirovina namenjen za osobe sa intolerancijom na gluten.


•energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1513kJ.
Ukupni proteini 6.80 g, masti 0.60 g, ukupni ugljeni hidrati 80 g.


•recept:
300 g smese za pizza testo, kvasac 15 g, jaje 1 komad, ulje 3 kašike, voda mlaka 270 ml. U posudu za mućenje umutitit jaje pa dodati smesu, kvasac, ulje i vodu. Mutiti do dobijanja glatkog testa. Posudu prekriti suvom krpom i ostaviti da raste oko 30 min. Kada je naraslo rastanjiti ga prebaciti u pleh za pečenje, premazati kečapom i nadevom i peći.

*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 1 kg
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.