Krekeri (sert. bez glutena) 210 g

Šifra: 908004

 

490,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 210 g

Hrana za osobe intolerantne na gluten. Bez glutena.

• sastojci: 
Krompirov skrob, pirinčano brašno, heljdino brašno, jaja, palmino ulje, modifikovani kukuruzni skrob, dekstroza, jodirana so, kvasac, sredstvo za zgušnjavanje; hidorksipropil metilceluloza, emulgatori; mono-i diacetil vinska kiselina, estri mono - i digliceridi masnih kiselina, sredstva za dizanje testa ;monokalijum tartarat, amonijum hidrogen karbonat; prirodna aroma.

• energetske i hranljive vrednosti (100 gr):
Energetska vrednost 1878kJ/446kcal.
Protein 1.2 g, masti 12 g, od toga zasićene 7.1 g, ugljeni hidrati 79 g, šećeri 5.2 g, laktoza <0.01 g, galaktoza < 0.1 g, dijetalna vlakna 4.4 g, soli 650 mg.
Rok upotrebe na ambalaži. Čuvati na suvom i hladnom.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 210 g (6 x 35 g)
zemlja porekla: Italija


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.