Mlečna čokolada sa bademom i zaslađivačem (sert. bez glutena) (dijet) 75 g

Šifra: 2501049

 

214,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Torras
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 75 g

Bez dodatka šećera. Bez glutena.

• sastojci:
Zaslađivač: maltitol, kakao puter, mleko u prahu (14 %), kakao masa, badem (12 %), emulgator: suncokretov lecitin, prirodna aroma (vanila).
Može sadržati tragove oraha, susama i soje. Sadrži prirodno prisutne šećere.

• energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1980kJ/478kcal
Masti od toga 36 g, nezasićene masne kiseline 19 g, ugljeni hidrati od toga 50 g, šećer 7 g, polioli 43 g, vlakna 4 g, belančevine 7 g, so 0.1 g.
Konzumiranje veće količine može imati laksativni efekat.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 75 g
zemlja proizvodnje: Španija
uvezeno iz: EU

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.