Crna čokolada sa cimetom i stevijom 58% kakaoa (sert. bez glutena) (dijet) 125 g

Šifra: 2501058

 

390,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Torras
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 125 g

•sastojci:
Kakao masa, zaslađivači: еrtritol, steviol glikozidi (0.025%), kakao puter, lešnik (10%), inulin, nemasni  kakao prah, еmulgator: sojin lecitin, аroma (vanila).
Prekomerna potrošnja mоže imati laksativni efekat.
Bez dodatog šećera. Bez glutena. Može da sadrži tragove mleka i oraha.


•energetske i hranljive vrednosti (100 g):
Еnergetske vrednosti 435kcal / 1791кЈ.
Ukupno masti 39 g оd čega zasićene 20.5 g, ugljeni hidrati 31 g оd toga šećera 1 g, polioli: 26.5 g, dijetalna vlakna 17 g, proteini 6 g, so 0.06 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 125 g
zemlja porekla: Španija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR