Crna čokolada sa crvenim biberom, cimetom i ljutim papričicama 50% kakaoa (sert. bez glutena) (dijet) 75 g

Šifra: 2501054

 

214,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Torras
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 75 g

Tamna čokolada sa crvenim biberom, cimetom, ljutim papričicama i zaslađivačem (dijet). Minimum 50% kakao delova.


• sastojci:
Zaslađivač: maltitol, kakao masa, kakao puter, inulin, nemasni kakao u prahu, liofiyirani crveni biber (2%), cimet u prahu, emulgatori: suncokretov lecitin, čili u prahu, prirodne arome (cimet i vanila).
Može da sadrži tragove mleka, oraha, suncokreta i soje.
Sadrži prirodno prisutne šećere.


• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1865kJ/451kcal
Masti od toga 32 g, nezasićene masne kiseline 19 g, ugljeni hidrati od toga 47 g, šećer 1 g, polioli 44 g, vlakna 11 g, belančevine 6 g, so 0.07 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.pakovanje od 75 g
zemlja porekla: Španija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR