Pirinčane taljatele (sert. bez glutena) 210 g

Šifra: 3711007

 

151,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Aleksandrija
Zemlja porekla: Srbija

Bez alergena, veganski proizvod.


•sastojci:
Pirinčano brašno 99%, zgušnjivač (ksantan guma).

•energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 324 kcal / 1359.5 kJ / 16.2%. Proteini 5.95 g 12%, ugljeni hidrati 71.4 g 27.5%, masti 0.52 g 0.7%.

•način upotrebe:
Čuvati na suvom i tamnom mestu. Proizvođač posluje u skladu sa HACCP zahtevima bezbednosti za bezglutensku proizvodnju.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.pakovanje od 210 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR