Keks pti ber (sert. bez glutena) 165 g

Šifra: 202013

 

380,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Schar
Zemlja porekla: Italija
Pakovanje: 165 g

Krckav, ukusan keks sa puterom. Bez konzervansa.

•sastojci:
Kukuruzni skrob, kukuruzno brašno, šećer, puter, modifikovan skrob tapioke, jaja, punomasno mleko u prahu, sirup od šećerne repe, emulgator: E 472e, agens dizanja: amonijum hidrogen karbonat i natrijum hidrogen karbonat, so, prirodne arome, regulator kiseline, limunska kiselina.
Pakovanje od 165 g: 4 x 41 g

•hranljive vrednosti (u 100 gr proizvoda):
Belančevine 2.7 g, ugljeni hidrati 79.9 g od čega šećeri 16.1 g, masti 14.3 g od čega zasićene masti 9.4 g, dijetetska vlakna 0.8 g, so 0.4 g.
Energetska vrednost 1933 kj, 459 kcal.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.


pakovanje od 165 g
zemlja porekla: Italija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.