Prezle od heljde i prosa (sert. bez glutena) 400 g

Šifra: 4601038

 

180,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Aleksandrija
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 400 g

Hlebne mrvice od prosa i heljde, prirodno bez glutena. Posno. Bez laktoze. Bez kazeina. Bez konzervansa. Nova tehnologija. Fitnes. Pogodna za vegane.


• sastojci:
Brašno od prosa (35%), integralno brašno od heljde (30%), pirinčano brašno, kukuruzni skrob, biljna mast, šećer, pekarski kvasac, emulgator (sojin lecitin), kuhinjska so, zgušnjivač (guar guma).


• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 1362.44kJ/324.7kcal
Proteini 8.81 g, ugljeni hidrati 72.54 g, od toga šećeri 1 g, vlakna 3.4 g, masti 7.5 g, zasićene masne kiseline 0.5 g, holesterol 0 g, so 1.01 g.


• svojstva:
Heljda, čije brašno se dobija u mlinovima specijalnom tehnologijom bez upotrebe aditiva, svojim sastavom i zajedničkom upotrebom sa našom vrstom prosa, obezbeđuje dodatnu funkcionalnost proizvoda koji je primeren osobama koje žele optimalno da se hrane.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 400 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.