Smeško slatki keks sa bademom (sert. bez glutena) 200 g

Šifra: 908008

 

255,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Nutri allergy center
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 200 g

• sastojci:
Kukuruzni skrob, palmina mast, kukuruzno brašno, krompirov skrob, glukozni sirup, badem (10 %), šećer, kukuruzne pahuljice, so, sredstvo za dizanje testa: (soda bikarbona, natrijum pirofosfat). Zgušnjivač: guar guma.
Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu.

• energetske i nutritivne vrednosti (100 g):
Energetske vrednosti 2234kJ/534.4kcal
Proteini 5.2 g, ugljeni hidrati 61.41 g, masti 28 g, vlakna 1.37 g.


*U kategoriji Posebna ishrana u okviru dela ,Bez glutena' nudimo Vam proizvode koji prirodno ne sadrže gluten (proizvodi namenjenim posebnim dijetama za intoleranciju itsl.) - u pitanju su podkategorije ORGANSKI PROIZVODI BEZ GLUTENA i RAZNI PROIZVODI BEZ GLUTENA, kao i proizvode koji su sertifikovano bezlutenski (specijalizovani, sertifikovani proizvodi prevashodno namenjeni obolelima od celijakije) - koji su smešteni u podkategoriju CELIJAKIJA (Hleb, krekeri, musli; Testenina; Poslastice; Brašno, griz, gotove smeše). Svi sertifikovano bezglutenski proizvodi su na našem sajtu posebno obeleženi: u svom nazivu imaju napisano ,(sert. bez glutena)' i na slici imaju vizuelnu oznaku ,bez glutena * celijakija'.

pakovanje od 200 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.