• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Zdravi napici
/
Bowels Light čaj - laksativni 200 g Lookin'fit
  Šifra: 537006

  Bowels Light čaj - laksativni 200 g Lookin'fit

  1,200 RSDkom

  Robna marka: Lookin'fit Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: g

  o proizvodu

  Čaj namenjen osobama koje pate od hroničnog zatvora.

  svojstva

  Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” je prirodni purgativ i biljni laksativ koji podstiče i olakšava defekaciju i koristi se u slučaju opstipacije. Čaj poboljšava lošu pokretljivost creva i redukuje apsorpciju tečnosti u crevima, čime se smanjuje vreme prolaska unetog sadržaja kroz creva i podstiče eliminaciju omekšane stolice. Laksativi biljnog porekla koje je Nemačka komisija E odobrila za lečenje opstipacije kao sto su krušina i sena, ulaze u sastav ovog čaja.

  Opstipacija se definiše kao usporeno i otežano izbacivanje manje količine fecesa nego što je uobičajeno. Druga definicija se odnosi na povremenu pojavu bolnog i usporenog izbacivanja vrlo tvrde stolice sa velikim naporom. Ona nastaje zbog sistematskih ili lokalnih organskih uzroka, ili kao posledica upotrebe lekova. Najčešći razlozi za nastajanje opstipacije su lose navike u ishrani (nedovoljno vlakana), poremećaji kontrakcije creva i nedostatak fizičke aktivnosti.

  Da bi pročistili creva na pravilan i adekvatan način neophodno je podstaći  njihovo grčenje i kontrahovanje, inače neće doći do nekih većih efekata. Ovaj efekat se postiže primenom lekovitih biljaka koje sadrže fitohemikaliju antrakvinon, pod nazivom Emoden, koji povećava peristaltičke talase i podstiče kontrakciju mišića debelog creva.

  Biljne droge koje sadrže antrakvinone se obično preporučuju u slučaju atonične opstipacije, akutne opstipacije i pre endoskopije gastrointestinalnog trakta. Antrahvinoni kombinovani sa vlaknima su efikasni, a starije osobe, koje pate od hronične opstipacije, dobro ih podnose.

  Bowels Tea mogu koristiti trudnice čak i u trećem tromesečju, ali treba voditi računa o jačini doze i ne izazvati neke velike katarze creva. Ukoliko dojite, a potreban Vam je Bowels Tea, treba da upamtite da svaku biljku koju unesete u sebe preko mleka u smanjenom nivou prenosite i na svoju bebu. Možete primeniti program čišćenja creva i dok ste trudni i dok dojite, samo koristite svoju glavu i zdrav razum.

  Preporučuje se osobama koje imaju problem sa neredovnom stolicom, koji žele da očiste organizam od toksina, profesionalnim sportistima, osobama koje žele da smršaju i osobama koje imaju teška oboljenja.

  Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i u istom ciklusu se može se kombinovati sa Detox i Kidney čajem.

  Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” kao kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva:

   stimuliše i jača mišiće debelog creva
   namenjen za osobe koje pate od hroničnog zatvora
   smanjuje nadutost
  reguliše loše varenje
  sprečava formiranje gasova
  za maksimalan efekat kombinovati sa Detox čajem.