• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Gavez tinktura 100 ml Herbateria
  Šifra: 1442012

  Gavez tinktura 100 ml Herbateria

  535 RSDkom

  Robna marka: Herbateria Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  o proizvodu

  Tinktura gaveza se koristi za reumatične tegobe, oticanje zglobova, iščašenja, razne povrede, deformacije zglobova kod artritisa, čukljeva, kod rana koje teško zarastaju i čireva, kod preloma kostiju, modrica, kod proširenih vena, protiv bora. 

  svojstva

  Gavez tinktura pomaže kod preloma (pa i zagnojenih) kosti, kod izraslina na kostima, rukama i nogama, kod proširenih vena, vena koje su otvorene, bolova u vratu, amputiranih udova, pa čak i kod proređivanja koštanog tkiva, bolova u rukama i nogama nakon lomova i skidanja gipsa, bolova u donjem delu kičme i oštećenja pršljenova, bolova u ramenima, laktu i kolenima, problema zbog osteoporoze, raznih bradavičastih i ostalih izraslina, trnjenja nogu od tabana do kuka, hemoroida, reumatskog zadebljanja mišića, otvrdlina od gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije. Sve vrste ozleda, ubode, modrice, rane, zgrušavanje krvi, leči tinktura spravljena od korena gaveza.
  Za spoljnu upotrebu protiv gihta gavez je lek koji se preporučuje (kod teškog gihta lagano utrljavati).
  Tinktura od gaveza se izvrsno pokazala i u lečenju upale nerava – gde god su na telu bolna mesta osetljiva na pritisak, to se odražava na periferne nerve.

  sastojci

  Tinktura gaveza - Tinctura Symphiti (1:4) solv.etanol 50%.

  način primene

  Utrljavati i masirati obolelo mesto. Nakon nanošenja tinkture, može se koristiti gavez mast, koja se primenjuje i kao oblog.