• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Kozmetika i higijena
/
Kana za kosu smeđa 100 g Lila Ma
  Šifra: 1206033

  Kana za kosu smeđa 100 g Lila Ma

  493 RSDkom

  Robna marka: Lila Ma Zemlja porekla: Indija Pakovanje: g

  o proizvodu

  Prirodno smeđa boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u tamno smeđu (braon) boju, na 100% prirodan način. Ova posebna formula sastoji se od izvanredne mešavine prirodnih boja, kao što su biljke kana i indigo, a takođe i biljaka korisnih za zdravlje i lepotu kose – amle, oraha, šikakaija, nima i piskavice.

  svojstva

  Sadrži 0 % hemikalija. Sastoji se isključivo od vekovima proverenih biljaka. Podstiče bujnost i sjaj kose. Odličan je kondicioner i regenerator. Delotvorno pokriva sede. Dobra je za zdravlje kose.

  sastojci

  100 % mešavina sprašenih biljaka; kane, indiga, oraha, amalakija, šikakaija, nima i piskavice.

  način primene

  Potopite prah u dovoljno vruće vode (oko 50 C), da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji desetak minuta. Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Sakupite kosu u punđu i utrljajte u nju ostatak paste. Umotajte kosu peškirom (najlon kesa ili kapa za plivanje su druga mogućnost) i ostavite da stoji oko dva sata. Nakon toga dobro isperite kosu (samo vodom, bez šampona). Sušite fenom desetak minuta, radi boljih rezultata. Kosa će punu boju dobiti u roku od 48 sati.