• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Multi K2+D3 6 kesica Doctor's
  Šifra: 1439003

  Multi K2+D3 6 kesica Doctor's

  498 RSDkom

  Robna marka: Doctor's Zemlja porekla: Turska Pakovanje: kom

  nutritivne vrednosti

  na 100g
  energetska Vrednost Kcal
  313
  energetska Vrednost KJ
  1313
  masti
  --
  - mononezasićene masti
  --
  - polinezasićene masti
  --
  - zasićene masti
  --
  ugljeni hidrati
  90.7g
  - šećeri
  0.27g
  vlakna
  --
  proteini
  --

  o proizvodu

  Multi K2+D3, multivitaminski instant napitak sa zaslađivačima, dijetetski proizvod, dodatak ishrani. Pakovanje od 90 g (6 kesica po 15 g).

  svojstva

  Multi K2+D3 napitak za zdrave kosti i vitalne zglobove, sa B kompleks vitamina i vitaminima  A, C, E, Zn i Fe za zdravo srce i krvne sudove.
  K2+D3 predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma. 
  K2+D3 povećava resorpciju kalcijuma iz hrane i omogućava njegovo pravilno iskorišćavanje. Na taj način, K2+D3 omogućava da više kalcijuma bude na raspolaganju kostima, povećava ugradnju kalcijuma u kost i sprečava dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i različitih organa. 
  Vitamin B kompleksa sastoje se od 11 povezanih hranljivih materija, i igraju fundamentalne i dalekosežne uloge u smislu našeg zdravlja. 

  Vitamini B kompleksa uključuju: 
  Vitamin B1 (tiamin)- koji razbija ugljene hidrate.
  • Vitamin B2-(riboflavin)
  • Vitamin B3-(niacin i niacinamid), koji održava nivo normalnog holesterola.
  • Vitamin B6 (piridoksin)- pomaže postizanju mirnog raspoloženja.
  • Vitamin B12 (cijanokobalamin i hidroksokobalamin)- poboljšava mentalne funkcije.
  • PABA (biotin, holin, folna kiselina, pantotenska kiselina i para-aminobenzoična kiselina).
  • Vitamin B9 (folna kiselina)- pomaže u održavanju zdravog delovanja gena, a takođe smanjuje i rizik od kardiovaskularnih bolesti. 
  Vitamin B kompleksa, utiču na regulaciju naših gena, usporava proces starenja i obnavlja oštećene gene. Sprečava kardiovaskularne bolesti, poželjno utiče na naše raspoloženje, reguliše šećer u krvi, kognituvnu funkciju i makularna degeneracija.
  Kombinacija ACE i cinka (Zn) za očuvanje zdravlja i jačanje otpornosti organizma, kod povećanih psihičkih i fizičkih napora, opšte slabosti i manjka energije, tokom oporavka od bolesti i kod pojačanog izlaganja zračenju.
  Gvožđe (Fe) je mineral koji je neophodan za naše zdravlje. Sve naše ćelije sadrže gvožđe, ali većina gvožđa u telu je u našim crvenim krvnim zrncima. Crvena krvna zrnca transportuju kiseonik iz pluća do organa i tkiva kroz telo.

  sastojci

  Maltodekstrin, zaslađivač maltitol, limunska kiselina, regulator kiselosti natrijum citrat, mešavina vitamina i minerala (retinil-acetat, holekalciferol, DL-alfa-tokoferil-palmitat, L-askorbinska kiselina, gvožđe-sulfat, cink-sulfat, tiamin-mononitrat, riboflavin, nikotinamid, kalcijum-D-pantotenat, piridoksin-hidrohlorid, cijanokobalamin, pteroilmonoglutaminska kiselina, menahinon, D-biotin), aroma, zaslađivači aspartam i acesulfam K, sredstvo protiv zgrudvavanja - kalcium fosfat, boje tartazin i titan-oksid.
  Alergen info: Osobe osetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste preparat. Sadrži tartazin koji može delovati nepovoljno na pažnju i hiperaktivnost dece. Sadrži izvor fenilalanila.

  način primene

  Staviti sadržaj jedne kesice u čašu tople vode, doro promešati i popiti kao napitak. Nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci.