• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
OKP - paket za čišćenje organizma 105 kapsula Anafarm
  Šifra: 3314002

  OKP - paket za čišćenje organizma 105 kapsula Anafarm

  4,212 RSDkom

  Robna marka: Anafarm Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: kom

  o proizvodu

  Orah, karanfilić, pelin - OKP pakovanje za čišćenje organizma, antiparazitni program. Kapsule pelina, crnog oraha i karanfilića. 50 kapsula pelina (270 mgr), 20 kapsula crnog oraha (270 mgr) i 35 kapsula karanfilića (500 mgr).

  svojstva

  Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark, pripremljen je  biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao ,,antiparazitni program''.

  Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti. Ovaj paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja ovog preparata.

  Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo jeste da očistite organizam i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet  jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer preventiva je najvažnija.

  Znaci koji mogu ukazati na to da Vam je neophodno čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.

  Ovaj paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

  Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija“ i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.

  Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Međutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste.

  način primene

  U svakoj kutiji OKP paketa se nalazi i detaljna tabela sa uputstvom kada se i koliko tabela uzima. Jedno pakovanje se iskoriti u toku 14 dana uzimanja tableta.