• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Omega-3 norveške kapsule za decu 120 kom. Biopharma
  Šifra: 1424022

  Omega-3 norveške kapsule za decu 120 kom. Biopharma

  3,564 RSDkom

  Robna marka: Biopharma Zemlja porekla: Norveška Pakovanje: kom

  o proizvodu

  Norveške omega-3 soft gel kapsule za žvakanje za decu sa ukusom voća sadrže omega-3 masne kiseline Dha i Epa, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja – iznad 3 godine starosti i predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinosi jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

  svojstva

  Norveške omega-3 kapsule za decu sa ukusom voća sadrže omega-3 masne kiseline Dha i Epa, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja – iznad 3 godine starosti.

  Norveške omega-3 kapsule za decu predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinosi jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma. Studije su pokazale povećanje koncentracije i sposobnosti učenja kod dece koja su koristila omega-3.

  Norveške omega-3 za decu proizvedene su da zadovolje potrebe i ukus dece. Epa i Dha doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg Epa i Dha. Dha doprinosi održavanju normalne moždane funkcije i održavanju normalnog vida. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg Dha. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin D doprinosi: normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih zuba, normalnoj funkciji imunološkog sistema; Vitamin D ima ulogu u procesu deljenja ćelija.

  Omega-3 masna kiselina Dha je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina Epa ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.

  Aktivni sastojci na 100 g:
  Riblje ulje, koje sadrži: 71 g
  Omega-3 masne kiseline, od čega: 26 g
  Dha (Dokozaheksaenska kiselina): 19 g
  Epa (Eikozapentaenska kiselina): 5 g
  Vitamin E (u obliku dl-alfa-tokoferola): 345 mg α-TE
  Vitamin D (u obliku holekalciferola): 709 μg

  sastojci

  Riblje ulje od tune (71 %), želatin, humektant – glicerol, skrob, arome, dl-α-tokoferol, zaslađivač – sukraloza, holekalciferol.

  način primene

  2 soft gel kapsule dnevno. Sažvakati po 1 kapsulu uz obrok dva puta dnevno.

  napomena

  Upozorenja: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom/nutricionistom.

  Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara.